Mission Refocus

În calitate de adventiști de ziua a șaptea, în aceste ultime zile ale istoriei Pământului, suntem chemați să îndeplinim o misiune specială pentru Dumnezeu. Suntem aleși pentru misiune pentru a proclama mesajele celor trei îngeri, o misiune care va fi îndeplinită prin Duhul Sfânt, în ciuda atacurilor actuale și viitoare.

Ted Wilson weekly 26 octombrie 2023

În această săptămână, pastorul Ted Wilson, președintele Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, transmite un mesaj special despre importanța „Mission Refocus” pentru organizația globală, biserici locale, comunități și familii. În calitate de adventiști de ziua a șaptea, în aceste ultime zile ale istoriei Pământului, suntem chemați să îndeplinim o misiune specială pentru Dumnezeu. Suntem aleși pentru misiune pentru a proclama mesajele celor trei îngeri, o misiune care va fi îndeplinită prin Duhul Sfânt, în ciuda atacurilor actuale și viitoare.

Pentru Biserica Adventistă, Mission Refocus este mai mult decât un plan strategic, este un stil de viață misionar pentru credincioși, lideri și comunități.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *