InfoMoldova

Ultimele articole

În perioada 16 - 23 martie 2024, tinerii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România și nu numai, sunt invitați să redescopere importanța rugăciunii și pe Dumnezeul căruia să ne rugăm.

Citește mai mult

De când au apărut în România adventiștii au stârnit controverse. Românii care au auzit despre ei îi consideră fie periculoși, fie mai buni decât ceilalți creștini. Care este adevărul? Urmărește filmul documentar „Cine sunt adventiștii” pentru a înțelege de unde vin și cum contribuie prin instituțiile lor la sănătatea românilor...

Citește mai mult

În perioada 2 - 9 decembrie 2023, membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România și nu numai, sunt invitați la rugăciune și rededicare. Anul acesta, subiectul ales este despre Misiunea bisericii. Vă invităm să vă alăturați studiului și rugăciunii împreună cu noi.

Citește mai mult

➡️ Abonați-vă la canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/ConferintaMoldova

Citește mai mult

Proiectul este cofinanțat de Consiliul Judeţean Vaslui    

Citește mai mult

Aproape 2.800 de exploratori au participat în perioada 31 iulie – 5 august 2023 în cea de-a 14-a camporee a EUD intitulată #FollowMe – Share your story (Urmează-Mă: Spune-ți povestea) – eveniment ce s-a desfășurat în campusul Facultății Adventiste din Friedensau, Germania.

Citește mai mult

În perioada 2 – 12 mai 2023, la Iași, a avut loc un proiect de mare anvergură numit „Împreună pentru oameni”.  Proiectul acesta a fost organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România. Scopul acesteia este oferirea de servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social și educațional.

Citește mai mult

De 30 de ani, AMiCUS lucrează „NEOBOSIT” pentru Dumnezeu și pentru semeni - aceasta a fost ideea ce a stat la baza evenimentului aniversar desfășurat în perioada 7 - 8 aprilie 2023, în locul pe care amicușii din Iași l-au numit și îl numesc cu drag ACASĂ - și anume...

Citește mai mult

Se apropie Săptămâna de Rugăciune a Tinerilor Adventiști! Așadar, asigură-te că planurile tale din perioada 18-25 martie 2023 vor include participarea la întâlnirile de seară organizate în biserica din care faci parte. Tema este fantastică: vom explora pasajul biblic din Galateni 5:22-23 despre roada Duhului.

Citește mai mult

Grăbiți și îngrijorați. Mânioși și supărați. Ocupați și distruși. Acestea sunt câteva dintre cuvintele pe care oamenii din întreaga lume le folosesc pentru a-și descrie viețile în societatea în ritm alert de astăzi. Dacă și tu simți greutatea lumii noastre care piere, te invităm într-o călătorie de rugăciune de 10...

Citește mai mult

În perioada 03 – 10 decembrie 2022, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România organizează Săptămâna de Rugăciune. Anul acesta întreg evenimentul are ca titlu: „Faceți ucenici!” și ne invită pe fiecare să mergem la pas cu Mântuitorul, învățând ce înseamnă să fim ucenici și să facem ucenici.

Citește mai mult

În perioada 14 – 18 octombrie 2022, s-a desfășurat în București, la Hotelul Sheraton, evenimentul numit Global Adventist Internet Network (GAiN), o întâlnire de comunicare și media care promovează formarea inovatoare, schimbul și crearea de rețele între liderii și responsabilii de comunicare adventiști.

Citește mai mult

Comitetul Executiv al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea a votat pentru realegerea lui Ted N.C. Wilson în funcția de președinte al Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Acesta va fi cel de-al treilea mandat al lui Wilson.

Citește mai mult