Cum interpretăm Biblia

Pentru a-L auzi cu adevărat pe Dumnezeu vorbind, trebuie să ne apropiem de Scripturi crezând că ele sunt într-adevăr revelația supremă, infailibilă și cu autoritate a voinței Sale. Astăzi, vedem în unele locuri o lipsă de înțelegere a Bibliei și a modului de interpretare a acesteia, precum și un adevărată ostilitate față de Cuvântul lui Dumnezeu.

Ted Wilson weekly 15 noiembrie 2023

Sunt textele antice relevante pentru viața noastră de astăzi? Pastorul Ted Wilson, președintele Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, vorbește despre importanța Bibliei, explicând că ea este Cuvântul lui Dumnezeu pentru noi, dezvăluindu-ne adevărul Său și apropiindu-ne de El pe măsură ce urmăm îndrumările Sale divine din paginile ei prețioase.

Pentru a-L auzi cu adevărat pe Dumnezeu vorbind, trebuie să ne apropiem de Scripturi crezând că ele sunt într-adevăr revelația supremă, infailibilă și cu autoritate a voinței Sale. Astăzi, vedem în unele locuri o lipsă de înțelegere a Bibliei și a modului de interpretare a acesteia, precum și un adevărată ostilitate față de Cuvântul lui Dumnezeu. Cu toate acestea, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea crede în autenticitatea și autoritatea Cuvântului lui Dumnezeu, Sfânta Scriptură, iar el trebuie aplicat tuturor oamenilor, pretutindeni și pentru toate timpurile.

Urmăriți această serie săptămânală cu pastorul Ted Wilson pentru a contracara înșelăciunile diavolului cu adevărul lui Dumnezeu. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre adventiști și „Sfintele Scripturi”: https://www.adventist.ro/1528/1-cuvantul-lui-dumnezeu/.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *