Ce se întâmplă când murim?

Pastorul Ted Wilson, președintele Conferinței Generale a Adventiștilor de Ziua a Șaptea, analizează ce se întâmplă atunci când o persoană moare și despre confuzia pe care a adus-o diavolul cu privire la acest subiect.

Ted Wilson weekly 31 octombrie 2023

În această perioadă a anului sunt promovate multe concepții nebiblice despre viața după moarte. Pastorul Ted Wilson, președintele Conferinței Generale a Adventiștilor de Ziua a Șaptea, analizează ce se întâmplă atunci când o persoană moare și despre confuzia pe care a adus-o diavolul cu privire la acest subiect. Ocultismul, spiritismul și influențele satanice sunt tot mai frecvente. Industria mondială a divertismentului promovează spiritismul.

Diavolul pregătește iluzii copleșitoare pentru timpul sfârșitul prin misticism și înțelegeri nebiblice cu privire la viața de după moarte, dar noi avem privilegiul de a studia adevărul direct din Cuvântul lui Dumnezeu. Urmăriți această serie săptămânală cu pastorul Ted Wilson pentru a contracara înșelăciunile diavolului prin adevărul lui Dumnezeu.

➡️ Abonați-vă la canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/ConferintaMoldova. Nu uitați de clopoțel pentru a fi notificat când postăm un nou clip!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *