„Rugăciune ca stil de viață” - Prelegerile pentru Săptămâna de Rugăciune a Tinerilor 2024

În perioada 16 - 23 martie 2024, tinerii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România și nu numai, sunt invitați să redescopere importanța rugăciunii și pe Dumnezeul căruia să ne rugăm.

Rugăciune 15 martie 2024

Începutul oricărei călătorii este caracterizat de entuziasm, anticipare, așteptări și chiar și puțină îngrijorare. Suntem pe cale să aprofundăm subiectul rugăciunii și te asigurăm că te așteaptă o călătorie incitantă. Dar, înainte de a începe, să ne amintim o promisiune. În traducerea New Living Translation a Bibliei în limba engleză, aceasta este numită „Rugăciunea eficientă”.

„Cereți, și vi se va da; căutați, și veți găsi; bateți, și vi se va deschide! Căci oricine cere primește, cine caută găsește, iar celui ce bate i se deschide. Cine din voi, dacă-i cere fiul său pâine, îi dă o piatră? Sau, dacă-i cere un pește, îi dă un șarpe? Deci dacă voi, care sunteți răi, știți să le dați daruri bune copiilor voștri, cu cât mai mult Tatăl vostru din ceruri le va da lucruri bune celor ce I le cer!”

Matei 7:7-11

Dumnezeu nu vrea să fim timizi și nici să venim la El ca niște cerșetori, ci vrea să ne apropiem de El ca fii și fiice care pot apela oricând la Părintele lor iubitor. Dacă ai o relație sănătoasă și plină de încredere cu părinții tăi, știi ce înseamnă că părinții tăi te iubesc; ei îți sunt întotdeauna alături și au grijă de tine. Dacă nu ai o astfel de relație cu părinții tăi, să știi că Dumnezeu este Cel mai bun Tată și că în El ai exact ce ți-ai dorit întotdeauna de la propria familie. Poți să vii oricând cu încredere la El și vei primi ceea ce Îi ceri. Continuă să cauți și vei găsi. El îți va deschide ușa!

Fii binecuvântat din plin. Dumnezeu te iubește!

În perioada 16 – 23 martie 2024, tinerii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România și nu numai, sunt invitați să redescopere importanța rugăciunii și pe Dumnezeul căruia să ne rugăm. Puteți citi materialul pentru acest eveniment aici:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *