10 zile de rugăciune 2023

Grăbiți și îngrijorați. Mânioși și supărați. Ocupați și distruși. Acestea sunt câteva dintre cuvintele pe care oamenii din întreaga lume le folosesc pentru a-și descrie viețile în societatea în ritm alert de astăzi. Dacă și tu simți greutatea lumii noastre care piere, te invităm într-o călătorie de rugăciune de 10 zile în inima lui Dumnezeu – locul unde poverile sunt ridicate, rănile sunt vindecate și puterea este reînnoită.

InfoMoldova 6 ianuarie 2023

Bine ați venit la cele Zece Zile de Rugăciune 2023 (11 – 21 ianuarie 2023)! Credem că rugăciunea este locul de naștere al trezirii. Dumnezeu a făcut atâtea minuni în anii trecuți, pe măsură ce L-am căutat împreună în rugăciune și post. Duhul Sfânt a adus convertiri, pasiune reînnoită pentru evanghelizare, biserici redeșteptate și relații vindecate. Iată doar câteva mărturii din anii precedenți:

„După ce am participat la cele zece zile de rugăciune, viața mea spirituală s-a schimbat complet.” (Josphat T.)

„Binecuvântările au fost incomensurabile. Duhul Sfânt a fost în mod evident în mijlocul nostru!” (Barbara J.)

„Cele Zece zile de rugăciune au adus pe membrii noștri mai aproape de Domnul. Părtășia a fost mai dulce, iar persoanele au mărturisit că sunt mai hotărâte să se angajeze în misiune și în câștigarea de suflete.” (Arlene A.)

Te-a chemat vocea lui Dumnezeu la trezire? Biblia este plină de promisiuni pentru tine:

„Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Fața Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui țara” (2 Cronici 7:14).

Iată Eu stau la ușă și bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine” (Apocalipsa 3:20).

Oriunde te-ai afla în viață acum, Dumnezeu este mai aproape decât crezi. El vrea să-Și reverse binecuvântările asupra familiei tale, asupra bisericii, a localității și a lumii tale!

Tema rugăciunii noastre

Înapoi la altar: Să facem loc pentru Dumnezeu 

Grăbiți și îngrijorați. Mânioși și supărați. Ocupați și distruși.

Acestea sunt câteva dintre cuvintele pe care oamenii din întreaga lume le folosesc pentru a-și descrie viețile în societatea în ritm alert de astăzi. Dacă și tu simți greutatea lumii noastre care piere, te invităm într-o călătorie de rugăciune de 10 zile în inima lui Dumnezeu – locul unde poverile sunt ridicate, rănile sunt vindecate și puterea este reînnoită. Vei fi provocat să îți construiești din nou altarul de închinare personală la Dumnezeul cel viu și adevărat, căci El a promis: „Voi Mă veţi chema, şi veţi pleca; Mă veţi ruga, şi vă voi asculta.” (Ieremia 29:12).

Haideți să ne rugăm împreună pentru o renaștere a altarelor noastre de închinare personală și familială, pentru ca Duhul Sfânt să ne reformeze și să ne dea putere să proclamăm lumii ultimul mesaj de speranță al lui Dumnezeu!

Descarcă de AICI materialul pentru acest eveniment.

Pentru mai multe detalii, accesați zecezilederugaciune.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *